5 Şubat 2012 Pazar

BursaSpor - OrduSpor Maçını Canlı Kesintisiz İzle Lig Tv

BursaSpor - OrduSpor Maçını Canlı Kesintisiz İzle Lig Tv


1-Spor Toto Süper ligde bu haftanın maçı Bursaspor - Orduspor Maçı ile bu hafta başlayacak. Ligin iddialı iki takımın maçı olan Bursaspor - Orduspor Maçını Lig tv Naklen yayınlayacak. Bursaspor - Orduspor Maçı golleri, geniş özeti ve golleri maçtan hemen sonra sitemizde olacak.



2 -Ligin iki Flaş takımının maçı olan Bursaspor - Orduspor Maçı oynanacak. Takımların 3 puan parolası ile çıkacakları Bursaspor - Orduspor Maçı bu haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri. Bursaspor - Orduspor Maçı golleri, geniş özeti ve ayrıntıları sitemizde olacak.

3 -Ligin 25. Haftasında oynanacak olan Bursaspor - Orduspor Maçı merakla beklenmeye başladı. Bursaspor - Orduspor Maçı lig tv ekranlarından naklen yayınlanacak. Bursaspor - Orduspor Maçı golleri, geniş özeti ve maç sonu görüntüleri ile sitemizde olacak.

4 -Spor Toto Süper ligde sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri olan Bursaspor - Orduspor Maçı için taraflar hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Ligin istikrarlı iki ekibinin maçı olan Bursaspor - Orduspor Maçı lig tv ekranlarından naklen yayınlacak.

5 - Süper ligde bu hafta oynanacak olan Bursaspor - Orduspor Maçı için her iki takımda hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Her iki takımında teknik direktörlerinin iddialı olduğu Bursaspor - Orduspor Maçı Lig tv ekranlarından naklen yayınlanacak. Bursaspor - Orduspor Maçı golleri, geniş özeti ve maç sonu röportajları ile sitemizde olacak.

6 -Spor Toto Süper ligde heyecanla beklenen karşılaşmalardan biri olan Bursaspor - Orduspor Maçı için takımlar hazırlıklarını tamamladılar. Her iki takımda mutlak 3 puan parolası ile maça çıkacaklar. Bursaspor - Orduspor Maçı Lig Tv ekranlarından naklen yayınlanacak. Bursaspor - Orduspor Maçı golleri, geniş özeti ve maç sonu görüntüleri sitemizde olacak.

7 -Ligin 25. Haftasında heyecan devam ediyor. Ligin iddialı iki takımının maçı Bursaspor - Orduspor Maçı her iki takım içinde hayati önem taşıyor. Takımlar oynayacakları Bursaspor - Orduspor Maçı için tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Bursaspor - Orduspor Maçı golleri, geniş özeti ve maç sonu görüntüleri ile sitemizde olacak.

8 -Süper ligde 3 Büyüklerin puan kayıpları başladı ve bu diğer takımların iştahını kabarttı. Ligin iki güzide ekibinin maçı olan Bursaspor - Orduspor Maçı Lig tv ekranlarından naklen yayınlanacak. Bursaspor - Orduspor Maçı biter bitmez maçın ayrıntıları ve tüm maç sonu görüntüleri ile sitemizde olacak.

9 -Bu haftanın en çok sonucu merak edilen karşılaşmalarından biri olan Bursaspor - Orduspor Maçı lig tv ekranlarından yayınlanacak. Bursaspor - Orduspor Maçı her iki taraf içinde çok önemli bir karşılaşma ve taraflar maça hazır. Bursaspor - Orduspor Maçı golleri, geniş özeti ve maç sonu röportajları ile sitemizde olacak.

10 – Ligin iddialı iki takımının maçı olan Bursaspor - Orduspor Maçı öncesinde her iki ekibinde teknik direktörleri Bursaspor - Orduspor Maçından önce iddialı konuştular. Bursaspor - Orduspor Maçı için mutlak 3 puan hedefi olan iki takımın maçının Lig tv ekranlarından naklen izleyebilirsiniz.

11-Puan durumunu en çok ilgilendiren maçlardan biri olan Bursaspor - Orduspor Maçı için tüm hazırlıklar tamam. Her iki takımda maç için hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Bursaspor - Orduspor Maçı biter bitmez maçın golleri, geniş özeti, maç sonu görüntüleri ve röportajları ile sitemizde olacak.

12- Ligin bu haftaki belki sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri olan Bursaspor - Orduspor Maçını taraftarların yoğun bir ilgisi var. Bursaspor - Orduspor Maçı Lig tv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak ve Bursaspor - Orduspor Maçının tüm ayrıntıları ve detayları sitemizde olacak.

13-Spor Toto Süper ligde bu hafta oynanacak ve takımların mutlak 3 puan parolası ile çıkacakları zorlu Bursaspor - Orduspor Maçı için her şey hazır ve takımlar müsabaka saatini beklemeye başladılar bile. Bursaspor - Orduspor Maçı yayıncı kuruluş olan Lig Tv ekranlarından naklen yayınlanacak. Bursaspor - Orduspor Maçı golleri, geniş özeti ve meç sonu görüntüleri sitemizde olacak.

14-Ligin gidişatını ilgilendiren önemli karşılaşmada bu hafta Bursaspor - Orduspor Maçı ile karşı karşıya geliyorlar. Ligin iki mücadeleci ve kaliteli takımın maçı olan Bursaspor - Orduspor Maçını Lig Tv ekranlarından naklen ve canlı olarak izleyebileceksiniz. Bursaspor - Orduspor Maçı golleri, geniş özeti ve maç sonu röportajları ile sitemizde olacak.

15-Spor toto Süper ligin iki iddialı takımını karşı karşıya getiren müsabaka Bursaspor - Orduspor Maçı sonucu merakla beklenen karşılaşmalardan biri. Bursaspor - Orduspor Maçı biter bitmez maçın golleri, özeti ve tüm maç sonu görüntüleri ile sitemizde olacak. İyi Seyirler dileriz.

Fenerbahçe - Beşiktaş Maçını Canlı izle lig tv kesintisiz


Geçtiğimiz haftayı yenilgiyle kapatan iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın, ligdeki 110. randevusuna saatler kala nefesler tutuldu... Sezonun ilk yarısında derbi maçlarda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan, Galatasaray’a ise 3-1 yenilen Sarı-Lacivertli ekip, bu sezonki ilk derbi galibiyetine taraftarı önünde uzanmak ve Kadıköy’deki yenilmezlik serisini 35 maça çıkartmak istiyor. Derbi öncesi sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle kadro kurmakta büyük sıkıntı yaşayan Kara Kartallar ise galip gelerek Fenerbahçe ile puanları eşitlemeyi hedefliyor. Sarı-Lacivertliler’de yeni transfer Moussa Sow, bugünkü karşılaşmada görücüye çıkacak. Mustafa Pektemek ise Almeida’nın yokluğunda Beşiktaş’ın en büyük kozu olacak. 19.00’da başlayacak ve hakem Özgür Yankaya’nın düdük çalacağı dev maçta yaklaşık 2 bin 500 kadar Siyah-Beyazlı taraftar da tribünlerdeki yerini alacak. Öte yandan İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışının ardından, derbinin oynanacağı 19.00-20.45 saatleri arasında Şükrü Saracoğlu Stadı ve çevresinde sıcaklığın 2-4 derece arasında seyredeceği ve yağış beklenmediği bildirildi. Geçen haftayı puansız kapatan Fenerbahçe ile Beşiktaş, 2012'nin ilk derbisinde Kadıköy'de karşılaşıyor. Lider Galatasaray'ı yalnız bırakmak istemeyen Sarı-Lacivertliler, yeni golcüsü Sow'lu kadrosuyla güçlü rakibini devirmeyi planlıyor. Sakat ve cezalıların çokluğu sebebiyle sıkıntılı olan Siyah-Beyazlılar ise zirveden kopmamak için zorlu maçı kazanmayı hedefliyor.

-Spor Toto Süper Lig'de 2012'nin ilk derbisinde Fenerbahçe ile Beşiktaş, bugün Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak dev maçı, kariyerinde ilk derbisine çıkacak hakem Özgür Yankaya yönetecek. Ligde son maçlarını kaybeden iki ekipten Fenerbahçe 48 puanla ikinci, Beşiktaş ise 45 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Sezonun ilk yarısında İnönü Stadı'ndaki derbi 2-2 eşitlikle bitmişti.

Sıkıntılı iki takımı karşılaştıran mücadelenin dikkat çeken özelliklerinden birisi de Beşiktaşlı taraftarların Şükrü Saracoğlu'na gelecek olması. Dört büyükler arasındaki anlaşma gereği bu sezon deplasmanlara misafir takım seyircisi gidemezken bu kural bir defalığına rafa kaldırıldı. Zira İnönü Stadı'ndaki derbiyi Sarı-Lacivertli taraftarlar izlediği için eşitlik ilkesinin bozulmaması amacıyla 2.400 Beşiktaşlıya Kadıköy vizesi çıktı. Şike soruşturmasının ardından birbirine yakınlaşan iki büyük camiayı yeşil sahada buluşturan dev karşılaşmanın centilmence geçmesi bekleniyor.